GİRESUN / YAĞLIDERE - Yağlıdere İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Okul idarecilerimiz ve ÇEDES  koordinatörü Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Sezgin YAMAN "Çevreme duyarlıyım, Değerlerime sahip çıkıyorum projesi"kapsamında Kahramanmaraş İklime Hatun Kız İmam  Hatip Lisesine ziyaret düzenlendi.Proje kapsamında Giresun fındığı , fındık ezmesi,fındık gofreti gibi ürünler öğrencilere hediye edildi.

Mrt

İlköğretim haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda çeşitli oyun ve  yarışmalar düzenlendi.Öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla düzenlenen etkinliklerimiz büyük alkış topladı. Yarışmalarda ve etkinliklerde görev alan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda fiziki eğitim ortamlarının kalitesini artırmaya devam ediyoruz. Okul bahçesi çiçeklendirme işlemleri, sınıflarımız için fen hobi bahçesi yapılmış olup öğrencilerimin kullanımına açılmıştır.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi çalışmaları kapsamında okulumuzda eğitim öğretim dönemi boyunca dini gün ve geceler için etkinlik çalışmaları yapılmaktadır. Ayrıca sabah namazı etkinliği, mevlid programı da yapılmıştır.

Haz

Şehit Enver Şahin Ortaokulunun düzenlemiş olduğu kitap okuma yarışmasında okulumuzdan iki derece; 6/B sınıfı öğrencimiz Ahsen Nezahat AKKUŞ ilçe ikincisi, 6/B sınıfı öğrencimiz Mehlika Sultan ÖZTÜRK ilçe üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanması için düzenlenen yarışma kapsamında 5 farklı kitap okunmuş ve sonunda ilçe geneli sınav yapılmıştır. Bu güzel yarışma için Şehit Enver Şahin Ortaokulu idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür eder ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Haz

Öğrenci ve velilerimziin etkin bir şekilde kullanabileceği, erişimi kolay, güncel ve özgün kütüphanemiz kitap okumayı seven herkesin hizmetine açık.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Yönetimi Sistemi kapsamında okulumuzda eğitim çalışmaları devam ediyor. Okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni Serkan BERAN başkanlığında öğretmenlerimize etkili sunum teknikleri ve sunum uygulamaları semineri verilmiştir.