GİRESUN / YAĞLIDERE - Yağlıdere İmam Hatip Ortaokulu

Ahmet USTA - Okul Müdürü

1965 Giresun  Piraziz  Armutçukuru Köyü doğumlu. İlkokulu Armutçukuru Köyünde, ortaokul ve liseyi ise, Bulancak İmam Hatip Lisesinde okudu. Karadeniz Teknik Üniversitesi  Giresun Eğitim Yüksek Okulunu bitirdi. Daha sonra, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilgiler Lisans tamamlama bölümünden de mezun oldu.

Siirt Baykan’da bulunan Narlıyurt Köyü Uğurlu Mezrası İlkokulunda 1987 yılında müdür yetkili öğretmen olarak göreve başladı. Daha sonra sırasıyla ; 1992 yılında Batman Merkez Çarıklı Köyü İlkokulu, 1995 yılında Sakarya Akyazı Topağaç Köyü İlkokulu, 1999 yılında Giresun Piraziz Bozat Pansiyonlu İlköğretim Okulu, 2004 yılında ise Giresun Bulancak Atatürk İlköğretim Okulu´nda öğretmenlik yaptı. 2006-2010 yılları arasında Giresun Piraziz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2010-2017 yıllarında Giresun Piraziz Tepeköy Ortaokulunda müdürlük yaptı. 03.09.2018 tarihinde okulumuza Müdür olarak atanmış olup, halen bu görevi sürdürmektedir.

Evli ve 1 kız, 3 erkek olmak üzere 4 çocuk babasıdır.