GİRESUN / YAĞLIDERE - Yağlıdere İmam Hatip Ortaokulu

(0454)6713031 Okul Müdür BaşYrd. (Mücahit HEKİM) 0554 4189049
Harmancık Küme Evleri No5 Yağlıdere / GİRESUN
Vizyon
Öğrenmenin değerini bilen ve öğrendiklerini sorgulayan, - Bilim ve teknolojiyi yaşamına dahil eden, - Toplumsal değerler ile evrensel değerleri bütünleştiren, - Dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde öğrenen, lider ruhlu önderlik vasiflarina sahip öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Bilgili, becerili ve kendine güvenen,Bilgi toplumunun gereği akla dayalı değerlere sahip, Bilgi donanımı yüksek,Sorgulayan ve üretken, Önyargılardan uzak bakış açısına sahip, Değişime ve gelişime açık,Kendisi ve çevresiyle barışık,Yarınlara güvenle bakabilen, Lider ruhlu, örnek öğrenciler yetiştirmek
Başarılar
Sosyal Etkinlik Başarılarımız 1-Ensar AYDIN :Giresunda Turizm Konulu şiir yarışmasında yazdığı şiir ile Giresun 2. olmuştur. 2-Beyza KOÇ :İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında ilçe birincisi olmuştur. 3-Geleneksel Çocuk Oyunları yarışmasında(Yakan Top) okul takımımız ilçe birincisi olmuştur.
Dolmuşlarla yapılmaktadır.Her zaman ulaşım vardır.
İlçe Merkezi.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine 43 km(30 km si duble yol,otobandır.), ilçe merkezinde bulunmaktadır.